זני אבוקדו - Avocado varieties

מקסיקלה אבוקדו 
המקסיקלה עמיד בפני קור (סוג A) מייצר פירות בגודל בינוני עם קליפה שחורה מבריקה דקה כנייר הניתנת לאכילה. הבשר ירוק עמוק ליד הקליפה וצהוב ליד הזרע, עם טעם עשיר ואגוזי. מקסיקלה הוא זן האבוקדו היחיד עם עור  ועלים אכילים. לעלים ניחוח אניס חזק ומשמשים להקניית טעם ייחודי במתכונים מקסיקנים. מקסיקלה היא העמידה ביותר לכפור מכל האבוקדו. 
רוב צמחי האבוקדו המורכבים יתחילו לפרוח כבר בגיל 18 חודשים כשהם נטועים באדמה או במיכל גידול בהינתן התנאים והטיפול הנכונים.

.Mexicola

The Mexicola avocado is an excellent quality, frost-hardy avocado variety. It is noted for its shiny purple-black skin, anise scented leaves and excellent quality flesh. The trees have an upright spreading habit and are   vigorous. Mexicola trees have survived freezing temperatures  as low as -8.Degrees Celsius

שלח לחבר