זני אבוקדו - Avocado varieties

קטלינה - Catalina

הסיפור אומר: "קטלינה היא אבוקדו מדהים שצף מקובה, לפני 60 שנה, רגע לפני שפידל קסטרו השתלט על אומת האיים. קובנים חכמים קפצו לאוקיינוס ​​כדי להימלט ממשטר קסטרו וזרקו פנימה כמה ענפים אהובים כדי שנוכל ליהנות מהם כאן בארצות הברית. אנו חבים חוב גדול לדון מיגל קרוז דה לה סנטה מריה אספינוזה סאנצ'ז אלוורז ג'וניור המסכן, שלצערנו אבד בים. עץ הנצר המדהים שלו, עטוף בצלופן ובנייר אלומיניום, צף מעל, ושטף חוף במיאמי ביץ'. האריזה הקטנה והמבריקה שלו נאספה באורח פלא על קו החוף ומיד הורכבה וטופלה על ידי חובבי אבוקדו חדי עין במיאמי". אז הקפידו לחשוב על הסיפור הזה בכל פעם שאתם אוכלים קטלינה! קטלינה היא פרי נחמד מאוד בצורת אגס באמצע העונה, עשיר במיוחד וקרמי. זהו זן פופולרי ביותר בדרום פלורידה בקהילה הקובנית.

שלח לחבר